ALTMANN ROLAND

vagyok, testépítés- és fitness személyi edző, TRX Trainer, TRX Rip Trainer.

14 éves korom óta egy év megszakítással folyamatosan igazolt labdarúgóként sportoltam 30 éves koromig. Legnagyobb sikerem az NB II. U-19-es bajnokságban szerzett ezüstérem volt.

A TRX-szel először 2012-ben találkoztam, amikor az edzések mellé szerettem volna beépíteni valami olyat, amivel még inkább tudnék javítani a testalkatomon, jobb fizikumot elérni. Aztán, ahogy lenni szokott, nagyon megtetszett az eszköz, és szerettem volna még többet kihozni belőle, mélyebben beleásni magam az erőfejlesztés világába.

2013/14-ben Debrecenben a European Fitness Institue képzési rendszerében nemzetközileg is elismert Testépítés- és Fitness Személyi Edző lettem. A stabil alapok megszerzése után “szakosodtam” teljesen a TRX-re: 2014 őszén TRX Suspension Trainer lettem. 2015 tavaszán a TRX Haladó Kurzusán is részt vettem, majd 2015 év végén TRX Rip Trainer képesítést szereztem. TRX edzőként 2015 óta dolgozom. Időközben több táplálkozási és edzéselméleti szemináriumon is részt vettem, 2020-ban pedig sikeresen újra vizsgáztam TRX-ből.

Az óráimon a fő hangsúlyt nem a legnagyobb súlyok megmozgatása, hanem az egészséges és helyes mozgásminták adaptálása jelenti. Célom, hogy a vendégek, akik hozzám látogatnak, tetőtől talpig egészséges testben tudják élni a mindennapjaikat, elkerülve a sérüléseket. A teljesség igény nélkül az edzéseket TRX, kettlebell, powerband, mini band, slam ball, wall ball, olimpiai súlyemelés, és számtalan gyakorlat színesíti.

PROFILOM A TRX NEMZETKÖZI ADATBÁZISÁBAN!